Stig Johansson nr 2-2018

Stig  Johansson

Hej, jag heter Stig Johansson, är född och uppvuxen i Vimmerby.

Efter avslutad skolgång och militärtjänst-göring började jag arbeta med väg och tunnelbanebyggnation.

1972 då jag blev skaraborgare började jag arbeta inom transport och logistik som transportledare och detta har jag sysslat med fram till min pensionering.
Första anhalt i Skaraborg var Tibro med möbeltransporter som huvudsysselsättning.Fick där vara med om en stor utveckling som gjorde oss till ett ledande företag inom möbeltransporter i Sverige.
1991 gick flyttlasset till Ulricehamn där jag arbeta inom anlägg-ningssektorn.
1995 blev vi Falköpingsbor med LBC som arbetsgivare, arbeta här mycket med fjärrtrafik och containertrafik på järnväg.Var där anställd till min pensionering 2011.
Blev änkeman 1997, träffa min nu sambo Monica 1998 och vi lever tillsammans sedan 1999 ett härligt och rikt liv. Blev tillsammans med min sambo värvade av en vän på torget i Falköping, som tala så gott om Hjärt & Lungföreningen och alla deras aktiviteter. Detta tilltalade oss båda att gå med i  föreningen som stödjande medlemmar, detta var för tre år sedan.
Året efter blev jag invald i föreningens styrelse som suppleant och ledamot i resekommitte. Är sedan ett år tillbaka med som ordinarie ledamot i styrelsen.