Kristina Falk nr 1-2020

Hej! Jag heter Kristina Falk

och bor i Gökhem tillsammans med min make Jan-Olof. Vi har 3 barn och 7 barnbarn. Vår närmsta granne är den välkända Sven Egons  vedkonst.
Huset vi bor i byggdes 1976, vi har en stor trädgård med blommor, buskar och träd. Köksträdgården har minskat med åren, det blir mer och mer gräsmatta som roboten sköter. I växthuset odlar vi tomater och gurka som räcker till oss och barnens familjer. På sommaren vistas vi en del i vår husvagn i Bohuslän, när vi är bortresta sköter grannarna om växthuset. 
Jag började arbeta på Falköpings sjukhus 1968 och utbildade mig till undersköterska. Det blev nästan 47 år inom vården.
I april 2013 började mitt hjärtflimmer och efter några elkonverteringar  bestämdes att en ablation skulle göras. Februari 2015 gjordes ablationen i Skövde. Då var jag nybliven pensionär. Min kontakt med HjärtLung föreningen började när jag läste om föreningen i en pärm på sjukhuset. Anmälde mig som medlem 2016. Läste om vattengympan i medlemsbladet och ringde till Doris och anmälde mig. Till min stora glädje kom jag med i torsdagsgruppen januari 2017, jag var även ledare tillsammans med Doris och Birgit. Till allas sorg är bassängen stängd. Jag går på vattengympa på Kurorten och Odenbadet, det är en bra motionsform för mig.
När höstterminen startade 2019 var jag ledare tillsamman med Doris och Kerstin i sitt- och stågympan.
 
Har nu ”pryat” i styrelsen och vi får höra om fortsättningen på årsmötet.
Kristina