Jan "Jonte" nr 2-2017

Jan "Jonte" Holmgren

Hej jag heter Jan Holmgren men kallas för ”Jonte”, är född norr om Hjo men uppvuxen i Falköping där jag bott resen av livet, har fyra systrar så det har inte varit någon lätt uppväxt men jag tror jag har klarat det bra ändå. Jag har också en son Johan som bor i Gudhem och hans syster Jenny som numera bor i Bårås.

Har gått 9-årig grundskola och började jobba direkt efter den på Norders Tryckeri som lärling och springpojke, därefter jobbade jag på Falköpings Tryckeri fram till 1987 då jag och en kollega startade Affärstryckeriet på Bangatan och år 2000 flyttade vi till Mossvägen där jag jobbade fram till 2006 då jag sålde min del.
1999 gifte jag mig med Irene och vi har tre barn och tre barnbarn var för sig.
Har jobbat på Erikssons Husvagnar, Falköpings kommun och några år på Totte Gott konfektyr i Falköping som snickare fram till mitt hjärtstopp år 2010 i Tommelilla, därefter fick jag en halvtidstjänst på Coop Bygg fram till min ryggoperation då företaget sedan lades ned.
Jag gick med i HjärtLung år 2013 och började i vattengympagruppen då jag frågade om jag kunde hjälpa dem med tidningen och det ville dom samtidigt behövde de en sekreterare så de övertalade mej till det också, Nu är jag både sekreterare, tidningens layotare och sköter hemsidan samt att jag även sitter med i styrelsen för Länsföreningen som EVO-hjärta.

Jonte