Ing Marie nr 2-2016

Ing Marie Zackrison


Nu är det min tur att få skriva några rader i Nyhetsbrevet. Min make Conny och jag gick med i HjärtLung 03/04. Såg en annons om medlemsmöte på Hjorten, som vi gick till och samtidigt blev medlemmar

Vi blev riktigt väl mottagna och omhändertagna. Vi trivdes. Stavgången var en aktivitet som vi började med och trivdes bra i. Under några år var vi också ledare för denna grupp. Vad roligt det var. En fantastisk förening och en gemenskap som bryr sig om människan. Vi deltog flitigt i det som anordnades. När jag sedan blev ensam, var det någon som såg mig. Jag fick frågan att ingå i vår resegrupp. Jag tvekade inte för en sekund att svara ja!.Så roligt att få vara med och planera, ta fram program som vi tror medlemmarna ska tycka är bra och intressanta. Vi försöker hitta saker för alla och med variation. Jag är nu inne på mitt andra år i gruppen.

När man läser vårt Nyhetsbrev och där finner så mycket bra och omväxlande för oss medlemmar, blir man både glad och stolt att få vara delaktig i allt detta. Det finns mycket att delta i. Motion, cirklar av olika slag, föreläsningar, resor. HjärtLung Falköping är en mycket aktiv förening. Kom med och deltag, ha det trevligt och roligt i vår verksamhet.

Om det jag skrivit låter lite som en hyllning till vår förening så var det menat så.

Tack för att ni finns, alla våra medlemmar i HjärtLung.

Ing Marie Z