Dina medlemsförmåner

Genom ditt medlemskap kan du framförallt få kontakt med människor som på ett eller annat sätt har erfarenhet av hjärt- och/eller lungsjukdom. Den största medlemsförmånen är att du får tillgång till ett aktivt och roligt föreningsliv. Du träffar andra i en liknande situation och lär dig mer om din sjukdom.

Medlemsförmåner

Här finner du våra centrala erbjudanden för dig som medlem. Många föreningar erbjuder även egna lokala förmåner, ta kontakt med din förening för mer information.

Tidningen Status

Medlemstidningen Status utkommer sex gånger per år och ger dig de senaste nyheterna som berör de med hjärt- och/eller lungsjukdom.

Medlemsträffar, aktiviteter och friskvård

Som medlem kan du delta i din förenings medlemsträffar, aktiviteter och friskvårdsgrupper som är anpassade för våra medlemmar i HjärtLung. Gå in på din lokalförenings hemsida och välj kalender, välkommen att delta i: din lokalförening

Utveckla dig själv

På våra kurser och studiecirklar kan du både fördjupa kunskaper du redan har, eller lära dig nytt från början. Våra lokalföreningar håller i kursverksamheten och vi samarbetar med ABF. För dig som medlem är alla kurser avgiftsfria.

HjärtLungbutiken

Som medlem kan du i vår webbshop HjärtLungbutiken beställa och köpa informationsblad, diagnosfoldrar och produkter som förbundet tagit fram.

Hotellrabatt

Nu kan du boka ett både centralt och prisvärt hotellrum för din nästa vistelse i Stockholm. HjärtLungs medlemmar har alltid 10 % på bokningspriset hos Hotel C.  Hotellets närmsta granne är snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen, där många möter Stockholm för allra första gången. Med bara tjugo minuter till Arlanda flygplats och ett oslagbart centralt läge kan vi erbjuda dig en perfekt utgångspunkt under ditt Stockholmsbesök. 
Klicka här på hotellerbjudande Hotel C och ange koden hjlu2018

Medlemsförsäkringar

Genom ett samarbete med Handikappförbunden och Folksam omfattas du som medlem i Riksförbundet HjärtLung av en olycksfallsförsäkring när du deltar i förbundets verksamheter. Du har också möjlighet att teckna förmånliga hem- och barnförsäkringar. Teckna försäkringen genom att ringa Folksams kundservice på 0771-950950.

Läs mer om Medlemsförsäkringar hos Folksam