Tillsammans – digital gemenskap

Vi erbjuder även digitala aktiviteter över hela landet. Var du än bor kan du nu vara med i gympagrupper och gå kurser tillsammans med medlemmar från hela Sverige.

De digitala aktiviteterna ingår i ditt medlemskap, det enda du behöver är en dator eller smartphone med fungerande mikrofon och kamera. För våra digitala kurser kan det tillkomma en mindre material- och portokostnad.

Följande aktiviteter kan du göra digitalt:

Qigong

Qigong är mjuk och skonsam träning som bygger på mental koncentration, enkla rörelser och andning. Passet är ungefär 30 minuter långt och leds av vår instruktör Anita Svensson. Du behöver inte byta om. Läs mer och anmäl dig på nedanstående länk: 

Lättgympa

Lättgympan leds av vår instruktör Anita Svensson. Lättgympan tar ungefär 30 minuter och du kan göra den stående eller sittande på en stol. Alla kan vara med! Läs mer och anmäl dig på nedanstående länk:

Digitala Tematräffar

Tematräffar är ett sätt att få kunskaper för en god hälsa tillsammans med andra medlemmar. I dag erbjuder vi Tematräffar om sömn, stresshantering och ensamhet.

Du går i en liten digital grupp under ledning av en erfaren ledare. Ni träffas fem gånger, lär er fakta och reflekterar tillsammans med hjälp av temahäften, material som tagits fram i samarbete med läkare och psykologer för oss på Riksförbundet HjärtLung. Läs mer och anmäl dig på nedanstående länk:

Digitala Hälsomöten

Hälsomöten består av fem digitala möten i mindre grupper och leds av våra Hälsocoacher. Varje träff har ett tema på vägen mot bättre hälsa. Fokus ligger på vad hälsa är för dig och vad du kan göra själv för att må så bra som möjligt.

Hälsomötena utgår från dina mål och din drivkraft. Hälsocoachen fungerar som bollplank och hjälper dig att hitta din egen väg framåt. Läs mer och anmäl dig här:

Tillsammans - digital gemenskap

Tillsammans -digital gemenskap

Träna och gå på kurs digitalt och träffa andra medlemmar från hela landet. Vi erbjuder gympagrupper tre gånger i veckan, digitala kurser i små grupper samt träningsfilmer och träningsprogram som du kan göra på egen hand. Allt ingår i ditt medlemskap – välkommen!

Träna och gå på kurs digitalt och träffa andra medlemmar från hela landet. Vi erbjuder digitala gympagrupper tre gånger i veckan, digitala kurser i små grupper samt träningsfilmer och träningsprogram som du kan göra på egen hand. Allt ingår i ditt medlemskap – välkommen!