För ett bra liv!

Riksförbundet HjärtLung är en patientorganisation som arbetar för att alla med hjärt-, kärl- och lungsjukdom ska kunna må så bra som möjligt.

Bli medlem redan idag!

Bli medlem i Riksförbundet HjärtLung för 200 kr/år. Du kan också bli medlem i en av våra lokalföreningar (se pris under medlemsavgifter). Fyll i vår medlemsansökan eller ring 08-556 062 00.

 

Vi erbjuder kunskap och aktiviteter för en bra livsstil

Genom våra  närmare 150 lokalföreningar runt om i landet erbjuder vi kunskap, motivation och aktiviteter för en bra livsstil. Våra föreningar står också för trygghet, gemenskap och glädje – och en möjlighet för dig att engagera dig och påverka föreningens utveckling.

Som medlem får du:

  • En stark röst för alla som lever med hjärt-, kärl- och lungsjukdom. Läs mer om vårt opinionsarbete här Vi vill.
  • Kunskap, motivation och aktiviteter för bättre egenvård och livsstil. Lär dig mer om vad en bra livsstil innebär och vilka aktiviteter vi erbjuder här Din hälsa.
  • Gemenskap och glädje. Hitta din närmaste lokalförening och ta del av aktivitetsutbudet.
  • Tidningen Status med medicinska nyheter och reportage. Du får vår medlemstidning Status i brevlådan 6 gånger om året. Här kan du läsa några populära artiklar.
  • Patientvald forskning för en bättre vardag. Vi satsar på forskning som gör nytta efter diagnosen. Läs mer om vår forskning eller ge ett bidrag.