Det handlar om dig!

Som medlem får du kunskap om din diagnos och kan ta del av andras erfarenheter. Du får inspiration och motivation till en hälsosammare livsstil. Du får råd och stöd i dina kontakter med vården. Dessutom blir du del av något större - en landsomfattande organisation som lyfter våra frågor gentemot vårdens beslutsfattare och bidrar till livsviktig forskning.

Kontakta oss: Medlemsservice telefon 08-556 06 200 eller mail: medlem@hjart-lung.se.

Var med och påverka din framtid - Bli medlem!

Riksförbundet HjärtLung är en av Sveriges största patientorganisationer med närmare 35.000 medlemmar och 170 föreningar över hela landet. Tillsammans har vi kunskap, kraft och engagemang att ge dig som lever med hjärt-, kärl- eller lungsjukdom ett längre och rikare liv.

Riksförbundet HjärtLung är en av Sveriges största patientorganisationer. Tillsammans har vi kunskap, kraft och engagemang att ge dig som lever med hjärt-, kärl- eller lungsjukdom ett längre och rikare liv.

Värva en vän

Vi är idag många medlemmar i Riksförbundet HjärtLung men behöver din hjälp för att växa ytterligare. Du som medlem* som värvar en vän, kollega eller kanske en familjemedlem - får som tack en Sverigelott (värde 25 kr) för att du har värvat en ny medlem till Riksförbundet HjärtLung

Den största medlemsförmånen är att du får tillgång till ett aktivt och roligt föreningsliv där du bor. Du träffar andra i en liknande situation och lär dig mer om din sjukdom.