Det handlar om dig!

Riksförbundet HjärtLung är Sveriges största patientorganisation för dig med hjärt-, kärl- och lungsjukdom och dina närstående. Vi har närmare 35.000 medlemmar och 170 föreningar över hela landet.

Som medlem får du:

  • kunskap om din diagnos och kan ta del av andras erfarenheter
  • inspiration och motivation till en hälsosammare livsstil.
  • råd och stöd i dina kontakter med vården.

Dessutom blir du del av något större - en landsomfattande organisation som lyfter våra frågor gentemot vårdens beslutsfattare och bidrar till livsviktig forskning.

Var med och påverka din framtid !

Tillsammans har vi kunskap, kraft och engagemang att ge dig som lever med hjärt-, kärl- eller lungsjukdom ett längre och rikare liv. 

Bli medlem för endast 200 kr om året genom klicka på länk nedan eller kontakta oss: Medlemsservice telefon 08-556 06 200 eller mejl: medlem@hjart-lung.se.

Riksförbundet HjärtLung är en av Sveriges största patientorganisationer. Tillsammans har vi kunskap, kraft och engagemang att ge dig som lever med hjärt-, kärl- eller lungsjukdom ett längre och rikare liv. Bli medlem för 200 kronor om året.

Värva en vän

Vi är många medlemmar i Riksförbundet HjärtLung men behöver din hjälp för att växa ytterligare. Om Du som medlem* värvar en vän, kollega eller kanske en familjemedlem till Riksförbundet HjärtLung får du en Sverigelott som tack! (värde 25 kr) 

Den största medlemsförmånen är att du får tillgång till ett aktivt och roligt föreningsliv där du bor. Du träffar andra i en liknande situation och lär dig mer om din sjukdom.