Engagera dig

Vi vill göra livet längre och lättare för alla som lever med hjärt-, kärl- och lungsjukdom. För att lyckas behöver vi engagemang, ditt och många andras. 

Du kan engagera dig genom att bli medlem för endast 200 kr/år, tipsa en vän att bli medlem eller bidra med en gåva till oss.

Du kan engagera dig i en förening, där finns plats för stora och små bidrag, från att koka kaffe på medlemsmötet till att leda ett motionspass eller arbeta i styrelsen.

Du kan starta en ny förening. Att starta och engagera sig i en förening skapar möjligheter till många aktiviteter som vattengympa, promenader, föreläsningar och inte minst god gemenskap. Det är inte svårt att starta en förening.

Du kan  värva en vän att bli medlem,  som tack får du en lott.

Du kan bli månadsgivare eller ge en gåva, skicka ett minnesblad eller ge bort en högtidsgåva. Genom ditt bidrag kan vi fortsätta vårt arbete för att den som lever med hjärt-, kärl- och lungsjukdom ska ha ett bra liv.

Du kan engagerad dig i vår forskning. HjärtLung forskning stöder forskning som gör direkt nytta för alla som lever med hjärtsjukdom, kärlsjukdom och lungsjukdom idag.

Du kan också bidra genom att berätta för andra om oss och vad vi gör och sprida vårt budskap genom Facebook

Tack för ditt engagemang!