Skövde

Välkommen till Riksförbundet HjärtLung Skövde

 

hälsans stig 2.jpg

Invigningen av Hälsans stig i Tibro.

Tisdag 30/5 kl 9.00 vid scenen i stadsparken Tibro.

Föreningen medverkar  vi bjuder på fika.

Välkomna

 

 

 

 

 

Sommarlunch

7/6 kl 13.00 med sill (alternativ finns)och färskpotatis med tillbehör samt kaffe och jordgubbstårta.

Plats Simsjögården.

Underhållning av Players från Skövde.

Kostnad 150-: kr
betalas helst innan Swish 1231142298 el plusgiro 513834-2

Anmälan senast 30/5 till Marita 070 245 69 26

 

bussresa vår 2.jpg

Riksförbundet HjärtLung Skövde hade på tisdagen sin traditionella vårutflykt. I det fina vårvädret samlades resenärerna vid Arenan där vår buss  hämtade upp. Ordförande Ing-Britt Andersson hälsade alla välkomna. Resans första mål var Fjällstugan i Jönköping där det var dags för kaffe och god smörgås och där kunde vi beundra den vackra utsikten över Vättern. 

Färden gick vidare till Huskvarna där det var dags för ett besök på Husqvarna Museum. Besöket inleddes med en presentation av museet och dess  historia därefter var det dags för rundvandring på egen hand. Museet erbjöd många intressanta föremål som tillgodosåg allas önskemål. En del föremål gjorde oss lite nostalgiska. 

Lite trötta och hungriga tog bussen oss till Kroatorpet i Huskvarna där vi serverades en god lunch som avslutades med kaffe och kaka. Även här hade vi en fantastisk utsikt över Vättern.

Sista stoppet på resan var Habo kyrka där vi fick en fantastisk guidning i kyrkan som är rikt utsmyckad. Besöket i Habo avslutades med eftermiddagskaffe. Alla resenärer var överens om att vi hade haft en jättetrevlig dag. Tack till vår busschaufför Sebastian som kört oss lungt och tryggt.

 

studjefrämjandet.png

Kalender