Konstnär Lotta Larsson

Konstnär Lotta Larsson

Månadsmöte hos HjärtLung Skövde informerade Kurator Margaretha Lundin vad hon kan vara behjälplig med. När man drabbas av svår sjukdom kan man behöv stöd och någon att prata med. Idag ökar ju ofrivillig ensamhet i samhället, lika skadligt som rökning då kan även en kurator vara behjälplig. Margaretha informerade om att för den som har ansträngd ekonomi kan hon hjälpa till att söka fondpengar till tandvård, medel till sjukvård och mediciner bland annat.

Konstnär Lotta Larsson gästade oss och visade några av sina bilder hon målat. Lotta skänkte föreningen ev vacker tavla, som vi med glädje mottog. Vi kommer nästa år att ev ha ett större lotteri där den kommer att lottas ut.
Ordförande informerade nästa aktivitet som är julbord på Billingehus den 6 december. Luciafirande är den 12 december med gröt och skinkmacka, samt vacker luciasång av barnkören från Däldernas kapell. Kvällen avslutades med kaffe, smörgås och hembakt kaka. Kvällens lotteri var julinspirerat med fina vinster som många nöjda vinnare fick med hem.