Kalender

 • sep

  2

  2020

  Utbildning i styrelsearbete

  Vi tar upp frågor om bl a vad som håller igång en förening. Första dagen samlas vi alla och därefter är de andra dagarna vikta för ordförande 9/9, kassör 16/9, och sekreterare 23/9. Vi genomför utbildningen på länsföreningens kansli i Malmö mellan kl 10.00-16.00

 • sep

  11

  2020

  Ordförandedialog

  Denna dagen viker vi åt att blicka framåt. Ordförandedialogen vänder sig i första hand till ordförande i lokalföreningen. Är hen förhindrad skall vice ordförande eller annan styrelsemedlem deltaga. Varje lokalförening skall sända två representanter. 

  Liksom tidigare år reserverar vi plats på Gästgiveriet i Höör. Går det inte att träffas pga pandemin planerar vi för videomöte.

 • okt

  9

  2020

  Motionsledare

  Vi kommer att träffa alla motionsledare på en dag och då delas vi upp i de grupper ni tillhör. Ni kommer att få sitta och prata med varandra och utbyta erfarenheter och ge tips, kanske byta lite musik med varandra.  Tag med era program och er musik som ni har hemma. Vi kommer att träffas på Höörs Gästgivaregård, Höör.

 • okt

  19

  2020

  HLR-instruktörer

  HLR-verksamheten inom Länsföreningen har som inriktning att stödja och vidareutveckla lokalföreningarnas arbete att engagera instruktörer och även på sikt få fler huvud-instruktörer. Vi kommer att träffas i lokalföreningen i Kristianstads lokal.

 • nov

  6

  2020

  Framtidskonferens

  Konferensen är en två-dagarskonferens med övernattning. Vi kommer att bjudas på intressanta föreläsningar samt umgås och ha trevligt.  Vi bjuder in 3-4 personer från varje lokalförening.