Våravslutning juni

Våravslutning juni 2015

Social samvaro med korv och våfflor

Drygt 50 medlemmar hade sökt sig till Hjärtlunglokalen i Älvsbyn, när föreningen anordnade en Våravslutning tisdagen den 16 juni.

Vi hade försäljning av korv och kaffe med våfflor, och det var en strykande åtgång, vi hade som mest 3 st järn på gång, och ändå var det kö. Vi hade som brukligt ett lotteri med fina vinster.

Vädret var lite "så där", men när solen tittade fram var det ganska behagligt, en del satt ute och åt och en del inne.

Kjell och Solbritt Holmbom från Muskus, berättade om sitt missionärsarbete i Afrika, med tyvärr fanns det inte plats i lokalen för att visa bilder, men dess bättre får vi få en repris med berättelser och bilder på medlemsmötet tisdagen den 22/9.

Doktorand Anna Zotterman informerade och satte vården i focus. Hon önskade ha kontakt med de personer ,som har täta kontakter med vården för ett utlåtande , antingen med ett bra eller dåligt bemötande.
Kontakta HjärtLungföreningen i Älvsbyn, så vidarebefordrar vi era synpunkter.

Sedan informerade vår ordförande Staffan Bergman och kommande höstupptaksmöte i HjärtLunglokalen söndagen den 16 augusti, där vi har liknande program, mer inf. kommer senare på affisch och hemsida. Från oss i styrelsen så önskar vi en trevlig och bra sommar.

Maria Olsson och Kurt-Lennart Berg gräddar våfflor

 

En del satt inne i värmen

 

och en del föredrog att sitta ute

 

Kjell och Solbritt Holmbom och Anna Zotterman (se text ovan)