Bowlingprotokoll/ upptaktsmöte

Bowlingprotokoll/ upptaktsmöte

Upptaktmötet onsdagen den 21/1 kl. 13.00 i bowlinghallen var mycket välbesökt. Utdrag ur protokollet för mötet.

Närvarande bowlingkommittén: Kjell Nilsson, Maria Olsson, Gun Malm, Berit Andersson

  1. Kjell öppnade det välbesökta mötet
  2. Maria hade ordet och tackade för sej som kontaktperson och lagledare för Hjärtlungbowlingen efter nästan 2 år, och lämnar över formellt till Kjell Nilsson.
  3. Gun redovisar kassan .
  4. Klubbavgiften är oförändrad 100 kr/år. Betalning sker efter mötet.
  5. Veckoträningsschemat är ändrat på så sätt att Forumledningen har bestämt att tiden för bowlingshallens öppnande är kl. 14.00 varje dag. Det blir ändring från kl. 13.00 till 14.00 på måndagar, och det var inte populärt. Kjell har kontakt med Kaj, för att försöka lösa denna konflikt, eftersom SPF som spelar 15.00 inte vill flytta sin tid. Avvaktar hur det blir. Vi påminner att de som inte kan spela på sin uppsatta tid, meddelar hallen.
  6. Klubbmästerskapet blir vecka 7( 9 -12/2) Vi har bestämt att de som spelar drar ut sitt resultat under veckans gång, och sätter papperet i en platsficka, uppsatt på tavlan. Vi sammanfattar alla resultat och sätter upp på tavlan. Klubbmästarna får sitt pris i augusti
  7. Vårens klubbmatcher är uppsatta på tavlan.
  8. DM i Kiruna v 13(23-27/3). Ev. speldag 25/3, vi spelar samtidigt DM och den uppskjutna matchen från oktober -14, och vi ska försöka samåka med Boden med buss.
  9. Maria redovisade inför RM i Piteå den 6-9 maj. Det är 12 st anmälda, vi får ihop 3 st lag. I nuläget är det 6 st som är anmälda på banketten som äger rum på lördag 9/5. Listan sitter uppe ett tag till. Maria sammankallar alla spelare och sällskap för att fylla in blanketter. Efteranmälan för individuellt spel kan ske i april om det finns intresse. Startavgiften är 230 kr/pers och banketten är på 350 kr/pers. Sällskap som inte spelar kan vara med på banketten.
  10. Berit har kollat med tid för bowlingfest, och den blir fredag den 20/2. Bowling och smörgås eller pizzasliche.
  11. Kjell undrar när medlemmarna vill att laguttagningen ska vara på plats före matchen, och det bestämdes 1 vecka innan, och att intresseanmälan minst 2 veckor innan match. Dessutom önskade Kjell att de som inte kunde spela på matchen, skulle fixa en ersättare själv. Reserver (om möjligt) finns uppsatta på laguttagningen med tel.nr.
  12. Inga övriga frågor, och Kjell avslutade mötet