Lund

Bli medlem i föreningen!

Ladda ned ansökningsblanketten här och skicka den till oss. Du kan även bli medlem direkt här på hemsidan genom att klicka på Bli medlem i vänsterspalten.

Kalender

Augusti 2019
 1. Upptaktsmöte

  Vi drar igång vårens aktiviteter och informerar om vad som kommer att hända under andra halvåret 2019.  Därefter blir vi underhållna med sång och musik av Simon Ahlström

September 2019
 1. Uppåkra

  Vi besöker de arkeologiska utgrävningarna i Uppåkra med en guidad tur. Vi samlas vid lokalen kl 12.30 för   gemensam transport till Uppåkra. Den guidade turen startar  kl 13.00. Besöket är gratis men ta med 20 kr till berörd chaufför. Anmälningslista i lokalen eller till någon i styrelsen.

 2. Introduktion

  Vi hälsar nya medlemmar välkomna och informerar om föreningens verksamhet samt bjuder på kaffe och macka

 3. Seniorshop

  Seniorshopen visar de allra senaste kläderna för kvinnor och män.  Vi har några av våra egna medlemmar som mannekänger.

Oktober 2019
 1. Tirup

  Vi besöker Tirups örtagård och väl där får vi en guidad tur. Vi samlas vid lokalen kl 10.00 för gemensam transport till Tirup. Den guidade turen startar kl 10.30. Besöket är        gratis men ta med 20 kr till berörd chaufför. Anmälningslista i lokalen eller till någon i styrelsen.

 2. Akut

  David Larsson enhetsansvarig läkare på akutmottagningen i Lund berättar om arbetet på en akutmottagning och då särskilt med  tanke på patienter som kommer med bröstsmärta och också de       som fått hjärtstopp

 3. Ambulans

  Med David Larssons föreläsning i minne besöker vi ambulansstationen i Lund som drivs av Samariten Ambulans AB. Vi samlas utanför Ambulansstationen med adress Glimmervägen 12a i Lund kl 13.00 och där får vi information om deras arbete.

November 2019
 1. Polis

  Ikväll får vi besök av Joakim Nyberg från Lundapolisen. Han ger oss den senaste informationen om lag och ordning i Lund och vad vi ska tänka på

December 2019
 1. Julfest

  Vår traditionella julfest äger rum den 3 december. Vi blir serverade jultallrik, risgrynsgröt med saftsås, öl el. vatten, kaffe o kaka. Underhållning. Allt för 150 kronor per person.  Anmälan på lista i lokalen eller till expeditionen senast den 17 november då också betalning sker via bankgiro eller Swish. Liksom förra året kommer vi att låna lokalen på Vårvädersvägen 6B (in på gården). Under kvällen underhåller Linda Lundqvist oss.

Visa fler