Lund

Julfesten den 1 dec måste vi på grund av smittoläget i Skåne ställa in

 

Bli medlem i föreningen!

Ladda ned ansökningsblanketten här och skicka den till oss. Du kan även bli medlem direkt här på hemsidan genom att klicka på Bli medlem i vänsterspalten.

Kalender

September 2020
 1. stroke

  INSTÄLLT

  Månadsmötet ägnas åt stroke som är ett samlingsnamn för hjärnskador som orsakas av en blodpropp eller en blödning i hjärnan. Överläkare Gunnar Andsberg SUS/Lund informerar om diagnos, behandling och rehabilitering av strokepatienter

  Vi planerar in denna föreläsning till våren 2021

Oktober 2020
 1. Familjerätt

  INSTÄLLT

  Vi får besök av familjejurist Ann-Sofi Lennartsson som informerar om det familjerättsliga området, oavsett var i livet du befinner dig. Vi får information om exempelvis att skriva testamenten, gåvobrev, fullmakter, bouppteckning, framtidsfullmakt och samäganderättsavtal.

  Viplanerar in denna föreläsning till våren 2021

November 2020
 1. Apné

  INSTÄLLT

  Kent Rickbo, ordförande i Apné-föreningen Syd, berättar om Sömnapné; en sjukdom som många har utan att veta om det. Man uppskattar att 700 000 svenskar i alla åldrar har sjukdomen. Föreningen Apné Syd som arbetar för att förbättra livssituationen för personer med sömnapné, bevaka och tillvarata deras intressen samt bidra till att skapa kontakter, i syfte att stötta denna grupp funktionshindrade och deras närstående. 

  Vi planerar in denna föreläsning till våren 2021

December 2020
 1. julfest 1 dec

  INSTÄLLT

  Vår traditionella julfest äger rum den 1 december. Vi blir serverade jultallrik, risgrynsgröt med saftsås, öl el. vatten, kaffe o kaka. Underhållning av Benny Kronhamn. Allt för 150 kronor per person.  Anmälan på lista i lokalen eller till expeditionen senast den 17 november då också betalning sker via bankgiro eller Swish. Liksom förra året kommer vi att låna lokalen på Vårvädersvägen 6B (in på gården).

Visa fler