Lund

 

 

Bli medlem i föreningen!

Ladda ned ansökningsblanketten här och skicka den till oss. Du kan även bli medlem direkt här på hemsidan genom att klicka på Bli medlem i vänsterspalten.

Kalender

September 2021
 1. Upptakt

  Vi drar igång höstens aktiviteter och informerar om vad som kommer att hända under andra halvåret 2021.  Därefter blir vi underhållna med sång och musik av Dur-folket.

 2. Ölbryggeri

  Vi följer upp förra höstens besök på Wismarlövs bageri med att besöka Jens och Vismarlövs brygghus (Assartorps säteri). Vi samlas vid lokalen kl 13.15 för gemensam transport till brygghuset.

Oktober 2021
 1. Dagaktiviteter

  Under hösten ska vi också ordna olika dagaktiviteter som kortare utflykter, museebesök och motsvarande. Vi ålerkommer med tider på mail, SMS och med information här på vår hemsida

 2. Månadsmöte Stroke

  Månadsmötet ägnas åt stroke som är ett samlingsnamn för hjärnskador som orsakas av en blodpropp eller en blödning i hjärnan. Överläkare Gunnar Andsberg SUS/Lund informerar om diagnos, behandling och rehabilitering av strokepatienter

November 2021
 1. Familjejuridik

  Vi får besök av familjejurist Ann-Sofi Lennartsson som informerar om det familjerättsliga området, oavsett var i livet du befinner dig. Vi får information om exempelvis att skriva testamenten, gåvobrev, fullmakter, bouppteckning, framtidsfullmakt och samäganderättsavtal.

 2. Julfest

  Vår traditionella julfest äger rum den 30 november. Vi blir serverade jultallrik, risgrynsgröt med saftsås, öl el. vatten, kaffe o kaka. Underhållning av Benny Kronhamn. Allt för 150 kronor per person.  Anmälan på lista i lokalen eller till expeditionen senast den 17 november då också betalning sker via bankgiro eller Swish. Liksom förra året kommer vi att låna lokalen på Vårvädersvägen 6B (in på gården).

Visa flera