Vi behöver ditt stöd

Var femte svensk lever med sjukdom i hjärtat, kärlen eller lungorna. Det innebär med största sannolikhet att någon i din närhet är drabbad. Riksförbundet HjärtLung arbetar för att alla med hjärt-, kärl- och lungsjukdom ska få bästa möjliga vård och livskvalitet. Du kan hjälpa oss att göra ännu mer. Genom din gåva bidrar du till en bättre framtid för alla med hjärt- kärl och lungsjukdom. Du kan stötta vårt arbete på flera olika sätt – välj det som passar dig bäst!

Ge en minnesgåva

För att hedra minnet av en bortgången anhörig eller vän kan du stödja oss med en minnesgåva. Du kan enkelt skänka en gåva och få ett gåvobevis direkt här. Antingen skriver du ut gåvobeviset själv, eller så kan vi skicka det till den adress du anger.

Bli månadsgivare 

Genom att bli månadsgivare eller ge en gåva bidrar du bland annat till att:

  • Stödja patientvald forskning som gör skillnad för livet och vardagen när sjukdomen är ett faktum.
  • Göra människor med hjärt-, kärl- och lungsjukdom sedda i vården.
  • Erbjuda anpassade aktiviteter för en bättre livsstil.
  • Förmedla trygghet och gemenskap genom våra föreningar.

Ge en gåva

Tillsammans kan vi hjälpa personer med hjärt-, kärl- och lungsjukdom till bättre hälsa och fler goda levnadsår.

Ge en gratulations/högtidsgåva

Ge bort en meningsfull gåva! En högtidsgåva är ett fint sätt att visa uppskattning vid exempelvis dop, bröllop eller födelsedagar. Samtidigt är du med och bidrar till att ge ett bra liv för personer med en hjärt-, kärl- och lungdiagnos.

Testamentesgåva

Genom att testamentera en del till Riksförbundet HjärtLung bidrar du till en bättre framtid för människor med hjärt-, kärl- och lungsjukdom.

Aktiegåva

Ett annat sätt att ge en gåva är att du kan skänka din aktieutdelning på dina privata aktier till Riksförbundet HjärtLung. 

 

Riksförbundet HjärtLung granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka
bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75 % av
intäkterna till verksamhetens ändamål.