Medlemsförmåner

Den största medlemsförmånen är att du får tillgång till ett aktivt och roligt föreningsliv. Du träffar andra i en liknande situation och lär dig mer om din sjukdom. Här finner du våra centrala erbjudanden för dig som medlem. Många föreningar erbjuder även egna lokala förmåner, ta kontakt med din förening för mer information.

HjärtLungbutiken

I vår webbutik HjärtLungbutiken kan du beställa till exempel informationsblad och diagnosbroschyrer eller köpa produkter som förbundet tagit fram.

Hotellrabatt

Du kan boka ett både centralt och prisvärt hotellrum för din nästa vistelse i Stockholm. HjärtLungs medlemmar har alltid 10 % på bokningspriset hos Hotel C. Hotellets närmsta granne är snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen, där många möter Stockholm för allra första gången. Med bara tjugo minuter till Arlanda flygplats och ett oslagbart centralt läge kan vi erbjuda dig en perfekt utgångspunkt under ditt Stockholmsbesök. Ange koden hjlu2018

Medlemsförsäkringar

Genom ett samarbete med Handikappförbunden och Folksam omfattas du som medlem i Riksförbundet HjärtLung av en olycksfallsförsäkring när du deltar i förbundets verksamheter. Du har också möjlighet att teckna förmånliga hem- och barnförsäkringar. Teckna försäkringen genom att ringa Folksams kundservice på 0771-950950.