Lund

Bli medlem i föreningen!

Ladda ned ansökningsblanketten här och skicka den till oss. Du kan även bli medlem direkt här på hemsidan genom att klicka på Bli medlem i vänsterspalten.

Aktiviteter

September 2018
 1. Föreningsmöte 25 sept

  Pia Stael von Holstein känd från TV-programmet Antikrundan driver Kammaren i centrala Lund. Galleri och mötesplats för värderingar av antikviteter. Hjälper oss med: ”hur ska vi göra om vi har något antikt i hemmet, vem och var kan vi få hjälp med bedömning” och ”vad ska vi tänka på om vi vill köpa konst eller antikviteter”.

Oktober 2018
 1. Studiebesök
 2. Föreningsmöte 16 okt

  Vi får besök av sjukgymnast/fysioterapeut Eva Ekvall-    Hansson som föreläser under Temat ”Att falla eller inte falla – hur vi håller balansen”. Eva är docent inom Med fak. vid Lunds universitet och forskar inom yrsel, balansrubbningar och fallprevention.

November 2018
 1. Föreningsmöte 13 nov

  Ingalill Rahm Hallberg, professor i vårdvetenskap och tidigare bitr rektor för Lunds universitet har under många år forskat och utbildat inom äldrevård. Ingalill belyser åldrandets olika skeenden och det faktum att livet efter arbetslivets slut innehåller både utmaningar och möjligheter

December 2018
 1. Julfest 4 dec

  Vår traditionella julfest äger rum den 4 december. Vi blir serverade jultallrik, risgrynsgröt med saftsås, öl el. vatten, kaffe o kaka. Underhållning. Allt för 150 kronor per person.  Anmälan på lista i lokalen eller till expeditionen senast den 17 november. Liksom tidigare år blir vi underhållna av musikanter och kanske också lite frågesport/Quiz

Visa fler