Riksförbundet välkomnar Apnéföreningen i Stockholm som ny medlemsorganisation

januari 15, 2020

Apnéföreningen i Stockholm är ny medlemsorganisation i Riksförbundet HjärtLung. Föreningen blir den sjätte medlemsorganisationen att ansluta sig till Riksförbundet.

Den 12 december 2019 blev Apnéföreningen i Stockholm* medlemsorganisation i Riksförbundet HjärtLung. *Föreningen har bytt namn per 2022-11-14 till Apné Sverige.

Föreningen blir den sjätte att ansluta sig till Riksförbundet. Sedan tidigare finns Alfa-1 Sverige, IPF Sverige, patientföreningen för lungfibros, Patientföreningen FH Sverige, Riksföreningen för hjärt-lungtransplanterade VIKING och Riksföreningen för PAH hos Riksförbundet HjärtLung.

- Jag är så glad att hälsa Apnéföreningen i Stockholm och 900 medlemmar välkomna som medlemsorganisation hos oss i Riksförbundet HjärtLung. Tillsammans blir vi starkare att driva viktiga frågor för våra medlemmar. Jag hoppas detta arbete ska leda till engagemang och utveckling av våra organisationer. Varmt välkomna!, säger Inger Ros, ordförande Riksförbundet HjärtLung. 

Riksförbundet HjärtLungs ordförande Inger Ros hälsar Gert Grundström, ordförande för Apnéföreningen i Stockholm välkommen in i HjärtLung-familjen.

Riksförbundet HjärtLungs ordförande Inger Ros hälsar Gert Grundström, ordförande för Apnéföreningen i Stockholm välkommen in i HjärtLung-familjen.