Gävle

 

Styrelsen informerar med anledning av corona-pandemin. 

I ENLIGHET MED FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS REKOMMENDATIONER SÅ ÄR DE FLESTA MÖTEN, RESOR OCH GYMPAGRUPPER INSTÄLLDA TILLS VIDARE. SKÖT OM ER OCH VARANDRA! HÅLL I OCH HÅLL UT, BÄTTRE TIDER SKALL KOMMA!

 

2021-03-21 Vi hoppas att kunna genomföra GÖKOTTA I VALLS HAGE, läs mer HÄR.

2021-03-20 Nya programbladet kommer inom kort i din brevlåda, det går även att läsa genom att klicka HÄR.

2021-02-17
Vill du boka en telefonfika?
Gå en digital kurs och få nya kunskaper om sömn, stresshantering eller ensamhet?
Eller prova på Hälsocoachning i grupp tillsammans med en av våra Hälsocoacher?
Här kan du umgås en kortare eller längre stund per telefon, genom mejl eller på skärmen.
Klicka HÄR för att läsa mera om ovanstående!

INFO ANGÅENDE CORONA FRÅN RIKSFÖRBUNDET HJÄRTLUNG FINNS HÄR

LÄNK TILL FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN FINNS HÄR

Vår uppgift

Vi är en ideell och lokal förening inom Riksförbundet HjärtLung som inom Gävle kommuns gränser har till uppgift att vara opinionsbildare för och ta tillvara hjärt-, kärl- och lungsjukas intressen.

Det här gör vi

Vi är en ideell förening inom  Riksförbundet HjärtLung, som lokalt i Gävle kommun och Region Gävleborg arbetar med opinionsbildning i frågor som berör våra medlemmar.  

En fråga som vi driver är att alla hjärt-, kärl- och lungsjuka ska ha rätt till kvalificerad vård/rehabilitering oavsett kön och ålder.

Vi arbetar för att Du som hjärt/lungsjuk och närstående ska få stöd och hjälp att bättre klara vardagen och uppnå en bra livskvalitet. Vårt mål är också att Du som hjärt-, kärl- och lungsjuka  eller anhörig skall få möjlighet att träffa andra människor i samma situation och utbyta erfarenheter och känna stöd.

För att ge alla våra medlemmar en bättre livskvalitet arrangerar vi möten, utbildningar, cirklar, resor och olika motionsaktiviteter.

Motionsaktiviteterna är anpassade för hjärt-, kärl- och lungsjuka, de ger stöd och träning för ett snabbare tillfrisknande efter det akuta skedet.

 Vi är en organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden.