2 terminer för 200 kronor?

Välkommen till oss på Riksförbundet HjärtLung!

Här kan du bli medlem för 200 kronor per kalenderår! Då ingår digital gympa tre gånger i veckan, både vår- och hösttermin. Du kan gå på Qigong på tisdagar, Lättgympa på onsdagar och Medicinsk yoga på tisdagar och torsdagar*). Det är mycket träning för 200 kronor!


Dessutom får du ännu mer för pengarna! Till exempel kan du gå digitala Tematräffar i stresshantering, sömn och ensamhet samt coachas i grupp av en Hälsocoach. För samma 200 kronor. 

Och din medlemsavgift räcker till ännu mer! Genom att påverka politiker arbetar vi för bästa möjliga vård för alla med sjukdom i hjärta, kärl och lungor. Och det är många, minst 2,5 miljoner, eller var femte svensk med andra ord. Ute i våra föreningar erbjuds gemenskap och aktiviteter. Vi tar fram patientutbildningar och utbildar i livsstilsfrågor. Och så stödjer vi forskning som gör nytta efter diagnosen.

Och då har vi ändå sparat det bästa till sist enligt många medlemmar – vår medlemstidning Status! Kommer i din brevlåda sex gånger om året!

*) Vi erbjuder Qigong på tisdagar, Lättgympa på onsdagar och Medicinsk yoga på torsdagar 9:30. Från och med 3 maj har vi också yoga på kvällstid, på tisdagar 19:00. Om du inte har möjlighet att gympa på dessa tider finns det många träningsprogram du kan välja att göra när det passar dig.

Nu kan du göra två val