Foto2013

Foton från 2013

Här finns flera foton från år 2013: 

2013-08-18 Hemlig resa

Den 18 augusti var det dax för den hemliga resan. I år blev det först ett soligt och mysigt kaffestopp vid Gripsholms Slott. Därefter gick färden vidare till Åkers Styckebruk med en jätte trevlig guidning.

Sedan god lunch utanför Strängnäs och vidare till Strängnäs Domkyrka. Även där en utmärkt guide som gav oss information om kyrkans historia.

Resan avslutades med ett alldeles förträfflig kaffestopp på Taxinge Slott där det bjöds på toppengod jordgubbstårta.

En mycket lyckad resa med fint och soligt väder nästan hela tiden.

Jättetack till alla som fixat detta!

Birger o Solveig     (Klicka HÄR för bilder(PDF)  

 

2013-08-30-Stavgång runt Aspen

Här finns lite bilder från vår promenad och korvgrillning!

Birger      (Klicka HÄR för bilder(PDF)  

 

2013-11-30 Julfest

Den 30 november var det åter dags för föreningens julfest i Folkets Hus Tumba.

Ca 90 medlemmar deltog och vi hade det mycket trivsamt med god mat, musik, allsång och jultomte samt lotterier med massor av fina vinster. Det var en helmysig eftermiddag och vi skulle tro att alla som var där instämmer med oss!

Tacka alla som hjälpt till att ordna detta.

 

Birger o Solveig     (Klicka HÄR för bilder(PDF)  

2013-12-17 Gymnastik

Avslutning på hösten gymnastik.

Det är Lasse Johansson, vår ordförande, som leder oss i övingarna och han sköter detta på ett förträffligt sätt. Var och en får jobba i sin takt och göra de övningar som man kan och orkar med.

Denna gång hade jag kameran med och tog några bilder, se länken här nedan. Tyvärr är ju alla deltagare så rörliga och därför blev vissa av bilderna lite suddiga. Kan ju också bero på att jag själv var lite darrhänt eftersom jag också försökte att hänga med i gymnasiken samtidigt som jag plåtade.

Vi som varit med på tisdagskvällarna kan intyga att det gör nytta. Det kan vara lite kämpigt att komma iväg i bland men efteråt känner man sig alltid som en ny människa.

Vi tycker att gymnastiken är toppen. Stort tack från alla deltagare för det fantastiska jobb som Lasse lägger ner på att anordna dessa gymnastikkvällar!

Birger o Solveig     (Klicka HÄR för bilder(PDF)