ICD-möten

ICD-möten

Snart dags för vårens ICD möte som sker digitalt

Om ICD – frågor och nyheter med Fredrik Gadler, överläkare, tema Hjärta-kärl, Karolinska Universitetssjukhuset

Tid: Tisdag den 25 maj  2021, mötet pågår mellan kl. 15.30 till 17.00.

Plats: Via det digitala verktyget Teams, där du är.

Program

Livet med ICD, med Karin Hellkvist, pacemaker/ICD-sjuksköterska, tema Hjärta, Kärl och Neuro, Karolinska Universitetsjukhuset. Karin ger råd och handfasta tips om hur man kan leva sitt bästa liv med ICD.

Om ICD – frågor och nyheter med Fredrik Gadler, överläkare, tema Hjärta, Kärl och Neuro, Karolinska Universitetsjukhuset. Fredrik informerar om senaste nytt inom ICD-området.

Vi avslutar mötet med en frågestund så att alla som vill får möjlighet att ställa frågor till Fredrik Gadler och Karin Hellqvist. Begär gärna ordet genom att klicka på symbolen med en hand på. Det går även bra att använda chattfunktionen för att ställa frågor.

Med hänsyn till rådande situation kommer vi att hålla även vårens möte via det digitala verktyget Teams När man anmält sig kommer man få en länk som man klickar på för att delta i mötet. Viktigt att tänka på är att stänga av sin mikrofon när man inte ställer frågor. Detta för att föredraget inte ska störas av diverse bakgrundsljud. Det kan även vara bra att stänga av sin kamera då den kräver mycket kapacitet och kan göra så att verktyget hänger sig. Om man vill ha ordet för att ställa frågor går det bra att klicka på symbolen med en hand på.

Anmälan denna gång sker endast via e-post till Carin Edlund på Länsföreningen HjärtLung Stockholm på adress carin.edlund@stockholmslan.hjart-lung.se. Cirka en vecka före mötet kommer en länk till mötet via Teams att skickas till din mejladress.

Hjärtligt välkomna önskar Britt Bergh, Länsföreningen HjärtLung Stockholm