Matlagning
Två träffar med mat som tema samt en trivselkväll
Tisdagar
Välkommen till vårens matlagningskurs
Välkomna gamla och nya medlemmar.
Vi träffas 6 tisdagar kl 10.00-14.00, ojämna veckor
Start: 30 januari
Slut: 9 april
Plats: Lilla salen och köket på Ribbingsgården
Ledare: Marie Lidberg och Tony Helmersson
Trivselkväll
De här kvällarna samlas vi alla för att gemensamt
äta lite korv eller annat och dricker även något
gott till. Det kommer att skapas någon form
av program för respektive kväll. Vi träffas tisdagar kl. 18.00-20.00
30 januari, 27 februari och den 30 april
Plats: Stora salen på Ribbingsgården
Ledare: Björn Kristensen och Stig Örnborg
Onsdagar
Lär dig laga mat i kostcirkeln med mycket grönsaker
Här ska vi lära oss laga mat enligt kostcirkeln med goda grönsaker
Vi träffas 7 onsdagar kl 09.30-13.00, jämna veckor
Start: 24 januari
Slut: 17 april
Plats: A-salen på Ribbingsgården
Ledare: Margaretha Johansson och Jan Olausson