JOYNA

Ett helt nytt lotteri!

joyna-3d-folkspel-4000x4000.png

Så här spelar du

JOYNA är ett helt digitalt lotteri i form av ett spel som är lika enkelt som spännande. Du har ett antal bollar som rullar ner genom en labyrint av pinnar och slumpmässigt landar i olika vinstnivåer. Fylls en vinstrad med 5 bollar har du vunnit. Om Miljonchansen fylls har du vunnit riktigt mycket pengar!

 

Hur fungerar JOYNA

 1. Så köper du produkten

  JOYNA säljs av Sveriges föreningar, organisationer och lag/grupper. Du kan också köpa JOYNA här i vår webbshop och där välja vilken förening eller organisation du vill stödja.

 2. Vad JOYNA kostar

  En JOYNA-prenumeration kostar 160 kronor i månaden. 50 kronor av priset går varje månad direkt till den förening, organisation eller lag/grupp som är förmånstagare om du tecknat på webben eller som värvat lottköparen.

 3. Ingen bindningsstid

  Du kan avsluta ditt deltagade när du vill. Du betalar i förskott och är då med på kommande månads dragningar. Säger du upp din prenumeration är du enbart med på de dragningar du har betalat för.

 4. Så vet du när du har vunnit

  Dragning sker varje fredag och du får ett mail eller SMS om när dragningen är gjord så att du kan gå in och se om du vann. För att se dragningen klickar du på den länk som du får skickad till dig. Har du inte lust att kolla så får du dina vinster ändå.

  Första dragningen sker 7 juni 2024.

  Till föreningens säljbutik