Borås


 Klicka här Förbunds info. 

 

 Program vår

 Hitta till Föreningslokalen karta

 Stadgar i Föreningen

 Uppdragsansvariga
 

 

                                                                                                               Ribbingsgården Borås

Välkommen till en ny säsong med intressanta aktiviteter

Föreningen har fått många nya medlemmar under år 2017 vilket vi tycker är mycket roligt. Alla medlemmar skall känna sig välkomna att vara med i våra aktiviteter och ha trevligt tillsammans. Katalogen har nu under våren 2018 ökat till 24 sidor vilker gör att det blivit mer underhållning och aktiviteter.

Föreningens målsättning är att skapa aktiviteter som passar alla och att finnas till när någon drabbats av sjukdom och bidraga med att skapa ett fortsatt liv med livskvalitet. Hjärtskolan "Bli vän med ditt hjärta" och Lungskolan "Att leva med KOL" är viktiga grundstenar i vår verksamhet. 

Ledare med goda kunskaper och erfarenheter står alltid till ditt förfogande och ser till e aktiviteterna är anpassade till dina behov. Glädje i samvaron ör viktig. Du er bjuds deltaande i aktiviteter såsom revy- och teaterbesök, intressanta studiebesök, medlemsmoten med föreläsning och underhållning, hälsoresor, utflykter, kostcirklar, läsecirklar m.m. Vårt fokus är att du som medlem ska kunna uppleva ett så innehållsrikt liv som möjligt trots din sjukdom.

Vi är även utbildade i FaR (Fysisk aktivitet på Recept) där vi kan ta emot sjul<husets. recept för den behandling som läkaren, sjuksköterskan eller sjukgymnasten skrivit ut för. dig. 

Med förhoppning om en givande vår hälsar vi såväl nya som gamla medlemmar välkomna.
All information finns även att läsa på vår hemsida ww.hjart-lumng.se/borås

Anmälan till vårens aktiviteter sker som vanligt vardagar mellan kl.09.00-12.00 till kansliet med början den 8 januari  2018 tel.033-12 29 15 vx

   

 VÄL MÖTT!                                        
 
FÖRENINGEN BORÅS-ULRICEHAMN HJÄRTLUNG
 Bengt Bergqvist ordf.
  

omslagsbild Stig Örnborg