Linköping

Aktiviteter 2020

Vi har tyvärr fått ta beslutet att ställa in vår aktiviteter på grund av coronaviruset och att kunna skydda våra sårbara medlemmar på grund av råd från Folkhälsomyndigheter.

 

Välkommen till Tillsammansisommar.se

– en hemsida från Riksförbundet HjärtLung

Här bjuder vi på gemenskap och aktiviteter i sommar; för dig som inte kan gå ut, för dig som inte kan träffa så många som du vill, för dig som inte har så många att träffa, för dig som inte kunde planera en vanlig sommar… Eller för dig som helt enkelt vill pröva något nytt, en regnig eller solig sommardag. Oavsett vem du är – välkommen till oss!

 

DigiGympa med HjärtLung

Riksförbundet HjärtLung bjuder in till digital gympa – DigiGympa där de som vill och kan kopplar upp sig från hemmet när det passar och följer med utbildade instruktörer i sitt- och stågympa samt yoga i fyra olika filmer.

 

 

 

Många av Riksförbundet HjärtLungs föreningar har nu uppehåll i sina aktiviteter som till exempel golv- eller sittgympa. Därför erbjuder vi nu livesänd digital gympa – DigiGympa där de som vill och kan kopplar upp sig från hemmet och tillsammans köra ett pass med Yvonne.

Genom initiativet når vi många av våra medlemmar som blivit ofrivilligt ensamma genom rekommendationen att undvika att träffa andra. Vi ser också till att de som vill och kan, får en möjlighet att röra på sig med en instruktör som vet vilka rörelser som passar personer med sjukdomar inom hjärta, kärl och lunga.

Konceptet kan förändras under tiden, håll dig uppdaterad genom att besöka denna sida regelbundet.

DigiGympan - nu finns vi tillgängliga dygnet runt

Tack alla ni som deltagit i DigiGympan. Det har varit roligt att prova hur vi kan nå ut med motion via direktsänd gymnastik.

Nu stoppar vi den live-sända gympan för tillfället men fortsätter att erbjuda rörelse och motion via våra inspelade härliga pass med samma instruktörer. Kanske startar vi upp live-sända pass igen efter sommaren. 

Till dess finns Yvonnes sittgympa och golvgympa samt Helenes yoga och andningsmeditation på vår youtube-kanal att fritt användas när det passar dig. 

Sitt- och golvgympa

Yvonne Haglöf är utbildad instruktör och leder passen.

Medicinsk Yoga

Helene Silfver är medicinsk yogainstruktör och leder passen.

Har du frågor om DigiGympa, kontakta Marie Ekelund: marie.ekelund@hjart-lung.se