Årsmötet 2023

Årsmötet 2023

Lördagen 25 februari hade vi vårt  årsmöte i Frälsningsarméns lokaler på Vattengatan.

Av föreningens 649 medlemmar kom ett 40-tal till mötetcollage besökare.jpg

Innan mötesförhandlingarna  startade underhöll Annette Lindström och Miro Jankov, som tog oss med på en musikalisk resa från 60- och 70-talet.

DSC05992 (2).JPG

Mötet öppnades av ordförande Anna Sotkasiira Wik, med en parentation för, de under verksamhetsåret, 27 st avlidna medlemmarna.

Till mötesordförande utsågs Ulf Nersing och sekreterare Göran Johansson. De fick ett ganska tacksamt uppdrag, för trots de hela 38 punkterna, blev det återval på nästan alla, av de många nomineringarna och posterna.

DSC06008 (2).JPG

Presidiet bestående av Göran Johansson och Ulf Nersing flankerar här  Lars-Ove Bohman från valberedningen.

Valberedningens Lars-Ove och Göran berömdes för ett bra jobb. Föreningens många aktiviteter, bl.a. Öppna Hus, motions-grupper, resor, HLR-kurser och andra aktiviteter i och utom lokalen, har åter ökat i omfattning efter den tidigare pandamibegränsningen.

Efter Kaffegruppens goda mackor och fika, avtackades ett flertal medlemmar för goda insatser i föreningens anda. Ett lotteri gav ätbara vinster, innan ordförande Anna avslutade mötet och tackade för visat intresse.Vinnare (2).jpg

Ett glashjärta som vi kallar "Hjärtesaken" delades ut av  EVO Jan Lundqvist och vår ordförande Anna Sotkasiira Wik,  till någon eller några som gjort stora insatser för vår förening, och detta år gick det till två av våra motionsledare, Madde Wiklander och Maria Wärfman. Den senare kunde dock inte närvara. 
Vi har också instiftat ett diplom "Stora applåden"  till person/personer som visat entusiasm och varit en trogen närvaro vid  föreningens aktiviteter såsom Öppet Hus och HLR-utbildning.
Detta år fick Anna nöjet överräcka det till Vivi Forsberg och Göran Lundin som även han saknas på bild.

Text och bild BoSonelin. Bildtext Gudrun Granberg