Enköping

Välkomna till Riksförbundet HjärtLung Enköping!

Vi är en ideell lokalförening inom Riksförbundet HjärtLung som verkar i Enköping och Bålsta. Vi arbetar, bland annat, för att Du som hjärt/kärl/lungsjuk och anhörig ska få hjälp och stöd att bättre klara vardagen och uppnå en bättre livskvalitet.

Om föreningen

Vi i HjärtLung Enköping anordnar gemensama aktiviteter anpassade för hjärt-, kärl- och/eller lungsjuka. Vi erbjuder möten, utbildningar, cirklar, resor och olika motionsaktiviteter . Som medlem möts man på den nivån man själv är på, vissa orkar mer, andra mindre, men alla är hjärtligt välkomna! Många medlemmar tycker att det sociala är lika viktigt för hälsan som motion och kost och det lägger även vi stor vikt på. 

Vi sprider också information, om föreningen och om våra vanligaste hjärt-, kärl- och lungsjukdomar.

Vårt årsmöte är planerat till fredag den 17 februari, kl.14.00-15.30 i A-salen på Kryddgården i Enköping (Källgatan 1B). Vi bjuder på kaffe, smörgås ock kaka och hoppas att många kan komma. Välkomna!

Nytt för år 2023 är att vi bjuder in medlemmarna till våra styrelsemöten (se under Aktiviteter) det gör vi för att det är trevligt att få träffas och för att vi ska komma på riktigt mycket roligt att göra tillsammans.
 
Två Vattengymnastikgrupper kommer vi att ha nu, en på onsdagskvällar och en dagtid på torsdagar, det kan ni läsa mer om under fliken "motion". 
 
På torsdagar brukar några träffas (efter vattengymnastiken) på Mels Garage ca kl.14 för att fika och snacka, alla som vill är välkomna att titta förbi, även de som inte varit och gympat! Vi kan dock varna för att de ibland får för sig att smita iväg på någon annan utflykt - hoppas att ni ändå hittar någon trevlig att fika med den dagen.
 
Välkomna!