10 årsjubileet

10 årsjubileet

2015 var det 10 år sedan lokalföreningen i Östhammar bildades. Med anledning av jubileet var det cirka 25 medlemmar och gäster som deltog i jubileumsfirandet med att äta en 3-rätters middag i kafédelen i Storbrunns biograf. I anslutning till middagen fick ta del av glimtar från föreningens historia och före och efter maten bjöds vi på musikalisk underhållning.

Vi uppvaktades med blommor av systerföreningen i Enköping, som representerades av tre medlemmar anförda av deras ordförande Hans Nilsson. Allan Larsson, som är ordförande i Länsföreningen och som även representerade Uppsalaföreningen och Riksförbundet, deltog också i firandet och överlämnade ett diplom och 1000: - från Riksförbundet.

Vid jubileumsmiddagen överlämnades dessutom blommor till Reeli Bendiksen som fyllt 80 år men fortfarande är en frisk fläkt i vår styrelse samt till Barbro Andin Mattsson, vår sekreterare, och Bertil Alm, vår kassör, som bägge haft sina styrelseuppdrag sedan den första interimsstyrelsen tillsattes i oktober 2005.