Beställningar tröjor

Beställningar tröjor

Länsföreningen har tagit fram en röd piké tröja med kort ärm och med enbart logga ”Blomknoppen” tryckt på bröstet men ingen text.

Styrelsen har beställt  tröjor i storlekarna från small till XXL med tryck till det låga priset av 150: - kr styck inkl. moms och tryck (frakt tillkommer), vilket gör att alla lokalföreningar som önskar kan köpa och beställa från vårt kansli och Anna i Vänersborg.

När EVO besöker sjukhus/vårdinrättningar så syns det vilken förening man tillhör. När Hjärt- Och Lungsjukas föreningar har aktiviteter ute bland allmänheten och presenterar föreningens verksamhet, Hjärt & Lungskolan förevisar HLR, säljer lotter eller på annat sätt deltar, tänk att ledarna/medlemmar är lika klädda, har denna tröja, det väcker nyfikenheten. Samt att allmänheten vet vem som deltar och vem man kan ställa frågor till. Samtidigt ser de vår logga ”blomknoppen” men ingen text, då kommer kanske frågan: Vad står den för? Därigenom får vi chansen presentera lokalföreningen och att vi tillhör Hjärt- och Lungsjukas länsförening och Riksförbund.

Så kommer vi alla göra våran logga mera känd, det är ett steg i marknadsföring för att bli mer kända.

Är intresset stort bland våra föreningar att köpa så har vi möjlighet att beställa mera, den finns från storlek S till XXL.