Vårens bussresa

Vårutflykt

bussresa vår 2.jpg

Riksförbundet HjärtLung Skövde hade på tisdagen sin traditionella vårutflykt. I det fina vårvädret samlades resenärerna vid Arenan där vår buss  hämtade upp. Ordförande Ing-Britt Andersson hälsade alla välkomna. Resans första mål var Fjällstugan i Jönköping där det var dags för kaffe och god smörgås och där kunde vi beundra den vackra utsikten över Vättern. 

Färden gick vidare till Huskvarna där det var dags för ett besök på Husqvarna Museum. Besöket inleddes med en presentation av museet och dess  historia därefter var det dags för rundvandring på egen hand. Museet erbjöd många intressanta föremål som tillgodosåg allas önskemål. En del föremål gjorde oss lite nostalgiska. 

Lite trötta och hungriga tog bussen oss till Kroatorpet i Huskvarna där vi serverades en god lunch som avslutades med kaffe och kaka. Även här hade vi en fantastisk utsikt över Vättern.

Sista stoppet på resan var Habo kyrka där vi fick en fantastisk guidning i kyrkan som är rikt utsmyckad. Besöket i Habo avslutades med eftermiddagskaffe. Alla resenärer var överens om att vi hade haft en jättetrevlig dag. Tack till vår busschaufför Sebastian som kört oss lungt och tryggt.