Välkommen till föreningen Göteborg HjärtLung

Under pågående pandemi är våra samtliga föreningsaktiviter inställda. Så snart ändring sker uppdateras det här på vår hemsida.

Vi finns för att hjärt, kärl- och lungsjukas medlemmar ska finna en mötesplats där man träffas och utbyter erfarenheter. Trygghet, stöd och gemenskap är föreningens mål för medlemmarna. Vi anordnar föreläsningar, dagsresor, studiebesök och andra möjligheter för våra medlemmar att i dessa känna varm och glädjefylld samvaro. I vår verksamhet ingår även fysisk aktivitet såsom motions- och vattengymnastik, hjärtsviktsgymnastik (se motionsaktiviteter)och promenader/grupp. Vi erbjuder våra medlemmar och deras närtsående en grundutbildning i Hjärt-och Lungräddning utan kostnad (se utbildning HLR). I utbildningen får man även lära sig att använda en hjärtstartare (defibrillator).

  • Vi välkomnar/efterlyser fler medlemmar som vill engagera sig i styrelsens arbete men också fler som kanske bara vill hjälpa till lite då och då i föreningen med diverse göromål, stort som smått...
  • Förslag på önskvärda aktiviteter, dagsutflykter, studiecirkalr mm. tas tacksamt emot!

Kontakta och lämna dina förslag till kansliet,

tel. 0702-52 50 44 eller till

info@goteborg.hjart-lung.se