Ordförande har ordet

Ordförande har ordet.

 

Hej alla medlemmar!

Nu har vi avhandlat vårt årsmöte. Den här gången via poströstning. Tyvärr var det bara 11 medlemmar av 246 som hörsammade vår kallelse utöver styrelsen. Men det var ju första gången ett årsmöte hölls på detta sätt både för er medlemmar och för oss. Protokollet finns att läsa här på hemsidan, för den som är intresserad.

Vi hoppas och tror att kommande verksamhetsår blir mer som det brukar vara med aktiviteter och sammankomster. Vi vill i alla fall gärna tro det.

Vaccineringen har ju kommit igång och vi ser fram emot att alla snart får sitt vaccin snart.

Jag vet inte om alla har uppmärksammat det, men vi hade turen att få en ny föreningslokal i Husknuten på Nässjögatan 10 här i Halmstad. Ljusa, trevliga lokaler i gatuplan. Så det är lätt att komma in även med rullstol och rollator. Vi hoppas att vi kan förlägga en del av våra verksamheter där i utmärkta möteslokaler.

Jag kan också meddela att namnet på föreningen har ändrats. Det rätta namnet är nu RIKSFÖRBUNDET HJÄRTLUNG HALMSTAD.

Jag vill också påminna om att Riksförbundet centralt anordnar en hel del föredrag och aktiviteter som man kan delta i om man vill. Håll utkik dels på vår hemsida och på den information ni får hem till er som medlemmar.

Glöm inte att följa med oss på våra promenader på Galgberget varannan lördag kl. 14.00 Nästa gång är lördag 6 mars och sedan 20 mars. För dig som deltar får du en lott varje gång, som mot slutet av året kan resultera i en vinst som denna gången är ett gratis medlemskap i vår förening.
Många hälsningar