Riksförbundet HjärtLung med i Miljonkampen - den 22 oktober på TV4 , missa inte detta!
På lördag är Riksförbundet HjärtLung för första gången med och tävlar i Bingolottos Miljonkampen på tv4, kl 19.30-22.00. Köp en lott, så stödjer du HjärtLung samtidigt som du har chans till vinst!.

Riksförbundet HjärtLung kommer tillsammans med STROKE-Riksförbundet, Hjärtebarnsfonden, Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation – BRO, Diabetesförbundet samt Prostatacancerförbundet få ta del av överskottet. Det kommer att tävlas i programmet och vår del hänger ihop med hur det går för de som tävlar och representerar oss.

I programmet (på läktaren) kommer Christina Petersson, FS ledamot och Rene Ahlberg, Öckerö föreningen återfinnas. Det kommer att vara en känd person som presenterar varje organisation. I nästa BingoMagasin, som når 75 000 bingolottoprenumeranter, kan man läsa om Miljonkampen. Det finns även en inforuta om vart och ett de tävlande förbunden.

Normalt har Bingolotto ca 400 000 tittare, men inför Miljonkampen siktar man på en miljon tittare. Inför detta program görs en massiv marknadsföringsinsats, med material i butiker och hos föreningar, TV- och radioreklam, utomhusreklam, annonsering i vecko- och kvällspress samt webbannonsering. Detta ökar efterfrågan på lotterna och gagnar hela föreningslivet. Kampanjerna startar i början på v 41.