Föreläsning om hjärtstopp

Varmt välkommen till en digital föreläsning kring hjärtstopp den 21 oktober kl 14.00.

Den 2 september 2017 kl. 09:38 hände något under en cykeltur som för alltid ändrade livet för Stefan Jutterdal och hans fru Annmargreth Kvarnefors. Stefans hjärta stannade plötsligt och livet hamnade på vänt.

Hör Stefan som överlevde det plötsliga hjärtstoppet berätta tillsammans med Annmargreth om den dramatiska hjärt-händelsen och vägen tillbaka med utmaningar och möjligheter både som överlevare och närstående. Både Stefan och Annmargreth är numera våra medlemmar.

Förbundsordförande Inger Ros kommer också att finnas på plats.

Mejla din anmälan till info@hjart-lung.se så får du inbjudan till föreläsningen och en länk till Teams. Vi kommer att spela in föreläsningen och det finns också möjlighet att se den i efterhand på vår hemsida www.hjart-lung.se

Föreläsningen hålls via Teams. Läs om Teams och hur du laddar ner programmet/appen här. Föreläsningen kan också ses via webben (utan app) via den länk du får efter din intresseanmälan.

Finns frågor, välkommen att kontakta helene.silfver@hjart-lung.se eller ring 08-556 062 04. Hjärtligt välkommen till en spännande engagerande föreläsning!

Helene Silfver
Ansvarig hjärt-lungräddning, föreningsstöd

Här kan du läsa mer om HLR-veckan i Riksförbundet HjärtLung.