Samarbetspartners

Vi har samlat till förmån för våra föreningar ett antal samarbeten där man kan få rabatter vid bokningar för föreningarna. 

Hotell och konferens

Idag kan våra föreningar få rabatt hos flera hotellkedjor vid bokning av övernattning eller konferens. Riksförbundet HjärtLung är medlem i Funktionsrätt Sverige vilka har tagit fram avtalen.

Best Western Hotell

Varmt välkommen till världens största hotellfamilj med över 150 unika hotell i Skandinavien. Varje hotell drivs av färgstarka entreprenörer som brinner för att skapa levande mötesplatser med en stark lokal prägel. Vi vill att du ska känna dig som hemma hos oss, och som avtalskund har du alltid tillgång till förmånliga priser och erbjudanden. Du bokar ditt rum via vår hemsida eller på telefon via vår centralbokning. Instruktioner hittar du här nedan tillsammans med en karta där alla orter vi finns på är utmärkta. Läs Funktionsrätt Sveriges avtal med hotellet för att få rabatt:

Quality Haninge

Nyrenoverade Quality Hotel Winn Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm med 119 rum och 15 konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla. Läs Funktionsrätt Sveriges avtal med hotellet för att få rabatt.

Scandic

Er förening kan få rabatt på boende och konferens uppge bokningskod: D301703419. Läs Funktionsrätt Sveriges avtal med hotellet för att få rabatt

Resor

Tranås resebyrå

Riksförbundet HjärtLung har en överenskommelse med Tranås resebyrå om rabatter vid bokning av föreningens resor.

Viking Line - Förening

Ålandskryssaren Viking Cinderella har som första fartyg på Östersjön klassats som en Hjärtsäker zon. Det innebär att Cinderellas medarbetare är utbildade i och regelbundet repeterar hjärt- och lungräddning med de hjärtstartare som finns ombord. Det finns även sjukvårdsutbildad personal på fartyget och möjlighet att tillkalla ambulanshelikopter vid behov.

Om era deltagare skulle vara seniorer så har vi även förmånliga seniorrabatter. För grupper från 8 personer kontakta Viking Line på telefon 08-452 40 40,ange kod: SENIOR vid bokning.

Genom ABF har föreningen 20% rabatt på alla konferenspriser. Meddela vid bokningstillfället så stämmer bokning av så att avtalsrabatten blir den bästa.

Inköp av HLR-material till rabatterat pris

Föreningen har möjlighet att köpa in HLR-material till rabatterat pris från Medical Dahl AB. Riksförbundet HjärtLung får rabatterade priser på hjärtstartare och andra HLR-relaterade produkter.