En engagerad administratör till teamet för medlems- och givarservice

september 22, 2021

Riksförbundet HjärtLung och dess ideellt engagerade medlemmar arbetar för att personer med hjärt-, kärl- eller lungsjukdom ska ha ett bra liv. Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en engagerad och flexibel administratör.

Riksförbundet HjärtLung är en rikstäckande patientorganisation. Vår vision är att personer med hjärt-, kärl- och lungsjukdom har ett bra liv.
Vi erbjuder anpassade livsstilsaktiviteter för våra medlemmar, opinionsbildar gentemot allmänhet och beslutsfattare, informerar och utbildar samt stödjer patientvald forskning.
Riksförbundet har verkat sedan 1939. Vi har över 35 000 medlemmar och ca 170 föreningar i hela landet. Förbundskansliet ligger vid Mariatorget i Stockholm. Kollektivavtal mellan Unionen och Fremia tillämpas.

En engagerad administratör till teamet för medlems- och givarservice

Riksförbundet HjärtLung och dess ideellt engagerade medlemmar arbetar för att personer med hjärt-, kärl- eller lungsjukdom ska ha ett bra liv. För att detta ska fungera fyller medlems- och givarservice en viktig roll som en central administrativ stödfunktion till hela organisationen.

Nu behöver vi förstärka vårt team, bestående av 3 duktiga medarbetare, med ytterligare en engagerad och flexibel administratör.

Huvuduppgifterna i funktionen är:
• Ansvara för allmän kontorsservice såsom exempelvis växel, posthantering, reseadministration och daglig tillsyn av lokalerna
• Medlems- och gåvoservice till givare och allmänhet
• Löpande registrering och administration i medlems- och givarregister
• Ansvara för webbshop
• Hantera våra föreningars ansökningar om bidrag och årsmötesunderlag

Du erbjuds möjlighet till en flexibel administrativ roll i en organisation där kreativitet, delaktighet, samarbete och lyhördhet är viktiga ledord i det dagliga arbetet.

Tjänsten är stationerad till förbundets kansli på Söder i Stockholm. Visst kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete i ideell organisation eller likartad verksamhet. Du har gymnasieutbildning med inriktning kontor, administration, IT eller motsvarande. Rollen kräver god IT-kunskap (SharePoint, Microsoft Office365 med flera) och god erfarenhet av arbete i CRM-och telefonisystem. Det är meriterande med statistisk kunskap, erfarenhet av EPI-server och webbshop. Det är viktigt att du har kunskap om och förståelse för förutsättningarna inom ideell-, offentlig och/eller politiskt styrd verksamhet.

För att trivas i rollen måste du vara självgående, lösningsorienterad och serviceinriktad med vana att samarbeta med andra mot gemensamma mål. Du är vidare social, ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du gillar att självständigt planera och strukturera ditt arbete.

Anställningsform: Du erbjuds en heltidstjänst, tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2021.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
I denna rekrytering har Riksförbundet HjärtLung valt att samarbeta med Staffing.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom 0760-81 20 80
Din ansökan, innehållande CV och personligt brev, skickar du till jon.soderblom@staffing.se I denna rekrytering tillämpar vi s.k. löpande urval vilket innebär att vi intervjuar efter hand och då ansökningarna når oss. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden gått ut.