Riksförbundet HjärtLung söker dig!

november 27, 2014

På Riksförbundet HjärtLung arbetar vi för att hjärtsjuka och lungsjuka personer ska kunna leva ett så bra liv som möjligt. Vi informerar, utbildar och arbetar med opinionsbildning. Nu söker vi en ansvarig för ekonomi och administration.

På Riksförbundet HjärtLung arbetar vi för att hjärtsjuka och lungsjuka personer ska kunna leva ett så bra liv som möjligt. Vi informerar, utbildar och arbetar med opinionsbildning i frågor som berör våra medlemmar.

Nu söker vi en ansvarig för ekonomi och administration, som i nära samarbete med kanslichefen ska bygga upp en effektiv, kvalitativ och självgående funktion som lever upp till högt ställda krav inom en organisation som förvaltar medlemmarnas kapital och insamlade medel. Riksförbundet präglas av en stor hängivenhet för organisationens ändamål och förbundsledningen strävar efter att öka fokus på tillväxt och extern exponering.

Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning redovisning och ekonomiadministration och som har kunskaper inom HR och juridik.

Du är lösningsorienterad och har ett stort driv, analytisk förmåga och leveransfokus. Du är också noggrann och omdömesgill för att kunna leva upp till lagar och föreskrifter. Du har gedigen erfarenhet av löpande redovisning, rapportering, utrednings- och bokslutsarbete och har arbetat med löneadministration och personalfrågor. Samtidigt är du kommunikativ och öppen.

Det är meriterande om du har erfarenhet från den ideella sektorn och gärna med organisationers processer relaterade till donationer och arv.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Löneform: Enligt avtal
Sysselsättningsgrad: 100 procent

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi med Ville Höök, Quality Search, Frågor om tjänsten eller kring ansökningsförfarandet besvaras av Ville Höök, Mobil: + 46 (0)70 601 66 08, ville@qualitysearch.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan skickas till: ville@qualitysearch.se senast den 15 december 2014.