HjärtLung söker ansvarig för medlems- och givarservice

juni 29, 2018

Riksförbundet HjärtLung är en av Sveriges största patientorganisationer med cirka 37.000 medlemmar. Vi informerar och utbildar samt arbetar med opinionsbildning för att människor med hjärtsjukdom och lungsjukdom ska kunna leva ett så bra liv som möjligt. Vår verksamhet utvecklas och växer, därför inrättar vi nu en ny befattning.

Du kommer att ansvara för vårt medlemsregister och insamlingsadministration. Arbetet innebär ansvar för drift och utveckling av registret, men innefattar även praktiskt arbete med uppdateringar och registrering. Inom det närmaste året kommer vi aktivt att arbeta för att förnya vårt arbete med medlems- och givarservice och utveckla de administrativa programmen för detta. I arbetet ingår också att ge support och utbilda våra föreningar i medlemsregistret. I tjänsten ingår att vara back-up för ekonomifunktionen främst avseende kund- och leverantörsreskontran.

Du har erfarenhet av att arbeta med databaserade CRM-system, gärna i en ideell organisation. Tjänsten innebär ett stort ansvar för utveckling och du är kreativ och lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta. Du är serviceinriktad och kan lätt ställa om och byta arbetsuppgift när det behövs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid från och med den 1 oktober eller enligt överenskommelse.

Fackligt ombud för Unionen är Pär Hommerberg telefon: 08-556 062 03
Ring gärna vår konsult Ville Höök, Quality Search Stockholm AB, som hjälper oss i denna rekrytering, 070-601 66 08.

Vi vill ha ansökan senast den 17 augusti till ville@qualitysearch.se