HjärtLung söker vikarie receptionist/administratör

icon december 07, 2017

Riksförbundet HjärtLung är en av Sveriges största patientorganisationer med cirka 38.000 medlemmar. Vi informerar och utbildar samt arbetar med opinionsbildning för att människor med hjärtsjukdom och lungsjukdom ska kunna leva ett så bra liv som möjligt. Kärnverksamheten är opinionsbildning, livsstilsaktiviteter och socialt stöd, och utgår från medlemmarnas egna erfarenheter.

Vi söker en vikarie på 80 - 100 % till vårt kansli på Hornsgatan 172, nära Hornstull, under våren.

Du ansvarar för vår växel och reception och tillsammans med övriga administrativ personal arbetar du med insamlings- och ekonomiadministration. I arbetet ingår också intern service, allmänna kontorsgöromål och registrering i vårt medlemsregister. En viktig del av vårt arbete är att ge service till våra lokalföreningar ute i landet och till våra givare.

Du är serviceinriktad och kan lätt ställa om och byta arbetsuppgift när det behövs. Du har god datavana, särskilt i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta med ekonomiadministration. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en ideell organisation.

Vikariatet avser perioden: 22 januari (eller enligt ö.k.) - till och med den 31 maj med ev. förlängning.

Välkommen med din ansökan! Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Skicka din ansökan till: marianne.dahl.radhe@hjart-lung.se

För frågor om tjänstens innehåll kontakta Marianne Dahl Radhe, Ekonomiansvarig, på telefon 08-55 606 211

Fackligt ombud för Unionen är Pär Hommerberg telefon: 08-556 062 03