Vi söker administratör - medlems- och givarservice

november 12, 2020

Intresset för vårt förbund stiger och vi vill öka den interna förmågan och flexibiliteten och kunna ägna mer tid åt att ge bästa möjliga service till medlemmar och givare. Vi behöver därför förstärka vårt förbundskansli inom dessa områden.

Huvuduppgifterna kommer att vara:

  • Huvudansvar för växel och service till våra medlemmar, givare och allmänhet.
  • Löpande registrering i vårt medlems- och givarregister.
  • Backup för ekonomifunktionen med reskontror och löpande bokföring m m.
  • Administrativt stöd vid digitala och fysiska konferenser, projekt och kampanjer.
  • Administrativt stöd till vår generalsekreterare.
  • Ansvara för intern kontorsservice och daglig tillsyn av lokalerna.

Du ska ha förmåga att ta ansvar och arbeta självständigt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är noggrann och strukturerad och kan arbeta brett inom olika områden. Kansliet är organiserat i olika team och du behöver vara serviceinriktad, flexibel, pedagogisk och samarbetsvillig för att trivas hos oss.

Vi vill att du har ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning. Har erfarenhet av kundservice och arbete i olika ekonomi- och CRM-system. God datavana av Microsofts Officepaket samt SharePoint. Gärna erfarenhet från civilsamhället, som anställd eller föreningsaktiv. Det är en fördel om du har arbetat med Hogia.

Välkommen med din ansökan till vår rekryteringskonsult Ville Höök på ville@qualitysearch.se senast den 7 december.

Om du har några frågor går det bra att ringa Ville på 070-601 66 08.

Om oss

Riksförbundet HjärtLung är en rikstäckande patientorganisation, som arbetar för att alla med hjärt-, kärl-och lungsjukdom ska få bästa möjliga vård och livskvalitet. Det gör vi genom att påverka vårdpolitiker, samarbeta med hälso- och sjukvården, stödja forskning samt utveckla anpassade livsstilsaktiviteter för våra medlemmar.

Riksförbundet har verkat sedan 1939. I dag har vi närmare 37 000 medlemmar och 146 lokalföreningar och 21 länsföreningar. Förbundskansliet har ett 20-tal medarbetare och ligger på Mariatorget i Stockholm. Kollektivavtal mellan Unionen och KFO tillämpas.