Borås


 Klicka här Förbunds info. 

 

 Program höst

 Hitta till Föreningslokalen karta

 Stadgar i Föreningen

 Uppdragsansvariga
 

 

                                                                                                               Ribbingsgården Borås

Välkommen till en ny säsong med intressanta aktiviteter


Föreningens 75-årsjubileum blev en succé. Det var över 300 medlemmar och anhöriga som kom till Åhåga och firade med oss. Vi startade med mingel i entrén och underhållning av vår skönsjungande sångkör under ledning av Anders Stenberg. Vi hade också med oss Jörgen Mörnbäck som roade oss med sina manga imitationer. Därefter intog vi en utsökt god buffé. Blommor och presenterlämnades över till föreningen. Kvällen avslutades med en mycket fin underhållning av Jerry Rudenvalt och Tore Olofsson.

Föreningens målsättning är att skapa aktiviteter som passar alla och att finnas till när någon drabbats av sjukdom och bidraga med att skapa ett fortsatt liv med livskvalitet. l-ljärtskolan "Bli vän med ditt hjärta" och Lungskolan "Att leva med KOL" är viktiga grundstenar i vår verksamhet. 

Ledare med goda kunskaper och erfarenheter står alltid till ditt förfogande och ser till e aktiviteterna är anpassade till dina behov. Glädje i samvaron ör viktig. Du er bjuds deltaande i aktiviteter såsom revy- och teaterbesök, intressanta studiebesök, medlemsmoten med föreläsning och underhållning, hälsoresor, utflykter, kostcirklar, läsecirklar m.m. Vårt fokus är att du som medlem ska kunna uppleva ett så innehållsrikt liv som möjligt trots din sjukdom.

Vi är även utbildade i FaR (Fysisk aktivitet på Recept) där vi kan ta emot sjul<husets. recept för den behandling som läkaren, sjuksköterskan eller sjukgymnasten skrivit ut för. dig. 

 Med förhoppning om en givande höst hälsar vi såväl nya som gamla medlemmar välkomna.
Anmälan till höstens aktiviteter sker som vanligt vardagar mellan kl.09.00-12.00 till kansliet med början den 14 augusti 2017 tel.033-12 29 15 vx

   

 VÄL MÖTT!                                        
 
FÖRENINGEN BORÅS-ULRICEHAMN HJÄRTLUNG
 Bengt Bergqvist ordf.
                                                                     
   

 

 

 

Vi tar vid där sjukvården slutar.
Kompetenshöjning, tack vare forskning och utveckling, gör att du kan se ljusare på framtiden. Forskningen utvecklar mediciner och teknik - vilket skapar behandlingsmetoder på sjukhuset som gör att du kommer ut med nya livsmöjligheter. Föreningen HjärtLung möter upp där för att bidra med att ge dig fortsatt liv med livskvalitet.

Alla är mycket varmt välkomna till höstens aktiviteter! Expeditionen är öppen alla vardagar kl. 09.00-12.00 med början månd. den 14 augusti och fram t.o.m. fred, den 15 dec. 2017.

På denna telefon skall du anmäla dig till de aktiviteter, utflykter och resor som du är intresserad av.
Vid eventuellt förhinder är det viktigt att du hör av dig till föreningen och avbokar ditt deltagande i resp. aktivitet.
För att beställa förtäring till medlemsmöten måste du anmäla dig senast fredagen före varje möte. meddela ev. specia!kost
Anmälan göres till exp. vardagar kl. 09.00-12.00. Tel 033-12 29 15 vx. 
Har du synpunkter på programmet eller förslag till nya aktiviteter?
Hör gärna av dig till någon i styrelsen.