Info från våra träffar

Info från våra träffar

Den senaste träffen var 2015-11-20

 Trettondagsfest

Hjärt- och Lungsjukas förening i Norsjö-Malå inbjöd Lycksele, Jörn och Arvidsjaur till traditionsenlig trettondagsfest på Malå Hotell med   middag och dans. Ordförande Hervor Johansson hälsade ca 140 personer välkomna. När Bo Beverlöv spelade upp till dans var dansgolvet fyllt på en gång. Atmosfären vittnade om att alla tyckte det var trevligt att träffas igen. I pausen kunde de som vunnit på sin lott hämta sina vinster. Från Lyckseleföreningen aviserades om deras vårfest den 25 maj dit alla Hjärt-Lungföreningar i länet är välkomna. Med önskan om ett fortsatt Gott Nytt År skildes gruppen åt någon timme före midnatt

 

 Lungfunktionstest på KOL-dagen

 Internationella KOL-dagen den 14 november 2012 inbjöds medlemmar och allmänheten till Lungfunktionstest på Forum i Malå.

Ett 35-tal hade hörsammat inbjudan till denna screening, varvid endast ett fåtal fick rekommendation att ta kontakt med Malå sjukstuga för ytterligare kontroll.
Föreläsning om förmaksflimmer

 Hjärt- och Lungsjukas förening Norsjö-Malå hade inbjudit medlemmar och allmänheten till en föreläsning om förmaksflimmer på Forum i Malå den 27 oktober 2012 med hjärtläkare Anna Jansson, Malå.Föreläsningen blev mycket uppskattad och frågorna från ett 70-tal åhörare blev många. Önskan om fler intressanta föreläsningar framkom.