Program 2017

Program 2017

Presentation av föreningen.

Du är välkommen som medlem i vår förening. Medlemsavgiften är för närvarande 200:--/år. Genom medlemsskapet får Du möjlighet att delta i alla våra aktiviteter. Du deltar gratis i cirkelverksamheten

Vår klubblokal är i HSO-lokalen på Sveaplan 2. Mittemot GV nytt. 

Vi Kondoleansverksamhet som förmedlas av Grums Begravningsbyrå eller via Bo Gustavsson, telefon 070-3949624. 

OBS. Om Ni avser att kondoleansen skall gå till vår förening skall Ni uppge detta.

Verksamhetsplan 2017.

6 februari        Årsmöte i HSO lokalen.

10 april.          Medlemsmöte.

22 maj.           Medlemsmöte.

4 september. Medlemsmöte.

23 oktober.    Medlemsmöte.

12 december. Julbord.

Alla medlemsmöten börjar kl. 15.00 och lokal meddelas via medlemsutskick ca två veckor före mötet. 

Till Julbordet skall anmälan om deltagande ske.

Styrelsemöten.

16/1, 20/3, 24/4, 14/8, 2/10, 13/11. Alla styrelsemöten hålls i HSO-lokalen och börjar kl. 11.00.

Öppet Hus.

Har varit vilande under hösten, men vi hoppas på att kunna starta upp på nytt i början på 2017. Måndagar kl. 15.00 - 17.00 i HSO-lokalen. Vår ambition är att försöka bevara Öppet Hus. Åter kommer med besked om tidpunkt. Ni är välkomna att prata en stundoch ta en kopp kaffe med macka, handarbeta eller spela spel.Om Ni har frågor om Er hjärt-eller lungsjukdom så försöker vi ordna så Ni får prata med någon med samma besvär.

Hobby och pyssel. (Börjar 17/1)

Tisdagar 13.30 - 16.00 i HSO-lokalen. Ledare: Marita Johansson.

Vid intresse kan vi ordna cirklar i andra ämnen. Har Ni förslag på cirklar hör Ni av Er.

Boule.

Under året spelar vi Boule en gång/vecka. Sommartid på en bana alldeles bakom ok Älgens lokal i Orrby och vintertid i gymnastiklokal i Badhuset. Siv Pettersson, telefon 74177 håller i denna verksamhet och lämnar gärna ytterligare information om detta.

Badhuset.

Varje fredag eftermiddag är badhusets GYM reserverat för pensionärer. Då är några av våra medlemmar där och kan visa hur redskapen fungerar. Efteråt kan Ni bada bastu, simma i stora bassängen eller bada i den lilla uppvärmda bassängen. Föreningen sponsrar med 200:-- kr på årskort varje år.

Lotteri.

Vi säljer lotter på våra medlemsmöten. Detta för att finansiera vår verksamhet.  Vi blir väldigt glada om våra medlemmar skänker vinster till dessa lotterieroch tackar på förhand.

Från styrelsen.

Vi i styrelsen vill att Ni skall känna att vi arbetar för Er. Därför vill vi veta vad Du/Ni tycker vi skall ändra på. Vi ser gärna fram mot förslag från Er. Förslag kan lämnas vid HSO-lokalen eller på medlemsmötena. På våra medlemsmöten finns det plats för fler deltagare, så ta chansen att komma och träffa många trevliga människor.

Ni får gärna ta med anhörig icke medlemtill våra medlemsmöten. då maten på våra möten är subventionerad för våra medlemmar, får icke medlem betala ett högre pris. 

Nu har föreningen medlemsregistret på dator som sköts av förbundet. Därför är det viktigt att Ni meddelar oss när Ni flyttar så vi har rätt adress. Vi vill även ha Er mail-adress. Det är även viktigt att Ni meddelar om det sker en förändring av hur Ni är medlem. T.ex. är Du stödmedlem och det är Du själv eller nära anhörig som får hjärt-lungsjukdom skall det ändras. Hör av Er isåfall till styrelsen.