Aktiviteter

Aktiviteter

Gympa!

Vår förening samarbetar med Friskvården Värmland, som erbjuder motionsprogram som är anpassade för olika grupper. Du ser det breda gymnastikprogrammet på www.friskvarden.org  
Avgiften är subventionerad för medlemmarna i vår förening. Anmälan gör du direkt hos Friskvården Värmland 010-476 47 69 eller via sms 070-251 20 62, e-post: monika.henner@arvika.se och via Friskvårdens hemsida friskvarden. Lycka till!

Boule!

Är du intresserad av att spela boule är du välkommen till  Styckåsen, bakom "Metkroken" torsdagar kl 10 - 12,00. Vi spelar under perioden april – september. Väl mött!

Sällskapsspel!

Fredagar kl 14.00 träffas vi i vår föreningslokal Skeppargatan 1 för spännande sällskapsspel. En trevlig aktivitet som du är välkommen av vara med i.

Onsdagsträffen!

I vår föreningslokal Skeppargatan 1 träffas de som är intresserade av handarbete av något slag eller bara för att träffa andra i en trevlig gemenskap. Onsdagar kl 13.30 - 16.00. Kontakta någon i styrelsen om du vill ha ytterligare information,

Medlemsmöten!

Vid våra medlemsmöten medverkar oftast någon som informerar om för oss viktiga frågor. Det kan vara medicinsk information eller andra aktuella frågor. Vi har även underhållning och servering. Titta i almanackan här på hemsidan så får du mer information. Väl mött!

Alla medlemmar är varmt välkomna och bjud gärna med dina vänner och bekanta.