Repotage frånJubileum

Reportage från jubileum

HjätLung föreningen firade sin fest på Restaurang Krydda. Det hade kommit inbjudna gäster frånlokalföreningarna och från Förbundet.
Ordförande Hans Nilsson hälsade alla välkomn och talade om hur kvällen skulle bli. Det började med en välkomsdrink med snittar. Det pratades mycket vid borden mellan medlemmarna och gästerna. Maten var  en mycket fin buffè så kom det kaff med dessert. Sen var det dags att höra ordförande Hans Nilsson tala om vad hade hänt under de senaste tio åren i föreningen sedan föreningen fyllde 50 år 2006.

Hälsans Stig invigdes, lunggruppen bilddades ,vattengymnastiken bildades och förbundet fram en ny hemsida,medlemsantalet är i dag 144 styken.

Nästa talare var Alf Hultberg från lokalföreningen i Uppsala, han tyckte att verksamhet hade många resor och hemsidan var bra. Nästa talare var Eva Eriksson hon kom från länsföreningen i Uppsal hon hade samma åsikter som Alf Hultberg.

Anders Gustavsson från Riksförbundet överlämnade ett diplom och blommor till föreningen, han tyckte att föreningen har gjort ett bra arbete under de tio åren.

Anders var med och invigde Hälsans Stig. Ordförande tackade gästerna och medlemmarna för en trevlig kväll och önskade en God Jul.

Hans Nilsson

Publicerad 2016-12-11

.