Om oss

Om oss

Ordföranden har ordet …      

Nu är det dags att göra bokslut för första halvåret 2017.
Vi har väldigt mycket att glädja oss åt.
Våra medlemsmöten har varit mycket välbesökta. Det verkar som att ni medlemmar har gillat blandningen av intressanta föredrag, sång och musik. Våravslutningen med Janne Lucas och the Cadillacs var en härlig avslutning av vårt vårprogram.Alla våra olika grupper har varit välbesökta och jag vill passa på och tacka er ledare som ställer upp vecka efter vecka som ledare för dessa grupper.
Stort tack. Jag vill också passa på att hälsa alla nya medlemmar välkomna i vår förening.
Jag hoppas att ni skall hitta några aktiviteter som passa er.
Nu ser vi framåt. Höstens program har du nu i din hand.
Vi har fortsatt med samma mix som nu är välkänd bland er medlemmar.
Våra resor kommer delvis att få en ny utformning. Vi kommer att bl.a. samarbeta med SPF Tölö-Älvsåker vilket framgår av programmet.
Studiebesöket på A-hus ska ni inte missa. Jag bor nästan granne med A-hus och min far som var snickare var med och byggde fl era av byggnaderna där man i dag tillverkar monteringsfärdiga hus. A-hus är Kungsbackas största industri.
Våra studieorganisatörer Elisabeth och Hans har presenterat en del spännandenyheter som du hittar under måndag – fredag.
Jag är mycket nöjd med vår styrelse och vårt styrelsearbete.
Vi har ”högt i tak” och ingen sitter tyst och diskussionerna är ibland livliga.
Vad som fortfarande bekymrar mig är att vi inte har en valberedning i föreningen.
Det är ni som medlemmar som har ansvar för detta.
Vi är ju en rätt stor förening och det borde inte vara så svårt att hitta några personer som ställer sig till förfogande för detta viktiga uppdrag.
Nu är sommaren här. Vi hoppas på många soliga dagar där vi kan umgås med familj och vänner. Jag ser fram emot att få träffa er igen i höst.

        Lars Larsson ordf.