Månadsmöten

Medlemsträffar

Våra medlemsträffar  Hösten 2017 äger oftast rum den första torsdagen i månaden (se kalendern) med början den 7 Sept. Det sista mötet för hösten har vi den 7 dec. 

Träffarna börjar kl 15.00 och då har vi antingen någon föreläsning om något aktuellt ämne eller underhållning av något slag. Därefter har vi en stunds trevlig samvaro med fika och lotteridragning. Vinsterna till lotteriet är skänkta av medlemmar eller sponsorer och detta ger ett välkommet tillskott till vår kassa.

Vi inleder hösten med en Kick Off mede grillning och tipspromenad vid Karlsnäsgården tisdagen den 29 aug. Kl: 12.00. Föreningen bjuder på korv och bröd.Dricka får var och en ta med sig.

 Torsdagen den 7 Sept. på Majas Cafe`på Torkö : Vi tittar tavelutställningen, njuter av naturen och sitter förhoppningsvis ute i det sköna vädret och fikar.

Torsdagen den 5 Okt. i Brunnsparkens Cafe`och Restaurang. Gunn-Britt Harnemark sjunger till Dragspel och berättar historier.

Fredagen den 20 Okt. Kl: 17.00 har vi Höstfest på Brunnsparkens Cafe`och Restaurang med middag och underhållning av Svante Schönbäck.

Torsdagen den 2 Nov. i Brunnsparkens Cafe`och Restaurang får vi konsument- och ekonomirådgivning av Niklas Sturesson.

Torsdagen den 7dec. har vi julsamkväm på Brunnsparkens Cafe`o Restaurang Kl: 14.00 OBS ! tiden.